Je vindt me zondag 22 mei in het Astridpark te Brugge
Wist je dat er kaas bestaat gemaakt van noten? En dat kikkererwten ook groeien in Belgiรซ? Heb je al gehoord dat tempeh gemaakt wordt met gefermenteerde sojabonen? En wat is nu het verschil tussen gierst en boekweit?
Kom op zondag 22 mei naar het Astridpark in Brugge, en maak ook kennis met lokale bedrijven en organisaties die inzetten op duurzame voeding. Ze geven je graag een inkijk achter de schermen. Proef, leer bij en ontmoet elkaar tijdens deze gemoedelijke dag.
ย
๐๐๐ง ๐ฃ๐ฅ๐ข๐๐ฅ๐๐ ๐ ๐
09u00 – 11u00: Brunchen met lekker lokaal en seizoensgebonden producten: Bestel op voorhand jouw brunchbag via de site van Brugs Food Lab.
ย
11u00 – 17u00: Alles over noten, peulen en zaden. Boerenmarkt. Ontdek de leden van het Brugs Food Lab. Kinderactiviteiten
ย
๐๐ฟ๐๐ป๐ฐ๐ต๐ฒ๐ปย
Zelf eens proeven hoe lekker lokale en seizoensgebonden producten zijn? Bestel dan de brunchbag via onze website brugsfoodlab.been kom brunchen vanaf 9u.